Search found 3 matches

by thatdude
Tue Sep 29, 2020 10:08 pm
Forum: Embedded target code development discussions
Topic: flashed memory in stm32f429, worked in debug, but does not start without debugger. Why?
Replies: 0
Views: 49

flashed memory in stm32f429, worked in debug, but does not start without debugger. Why?

Hi All,
Completely weird newbie thing, but I flashed a custom board with a program that worked while in a debugger, but now does not work when I disconnect the debugger. Why?
by thatdude
Tue Sep 29, 2020 10:05 pm
Forum: Atollic TrueSTUDIO tool discussions
Topic: ST Link v2 utility works, by itself, but unable to connect to GDB
Replies: 1
Views: 266

Re: ST Link v2 utility works, by itself, but unable to connect to GDB

BTW: this is what I get when I run STLINK without loading the gdb: STM32 ST-LINK CLI v3.5.0.0 STM32 ST-LINK Command Line Interface ST-LINK SN: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ST-LINK Firmware version: V2J34S7 Connected via SWD. SWD Frequency = 4000K. Target voltage = 3.2 V Connection mode: Connect Under...
by thatdude
Tue Sep 29, 2020 9:52 pm
Forum: Atollic TrueSTUDIO tool discussions
Topic: ST Link v2 utility works, by itself, but unable to connect to GDB
Replies: 1
Views: 266

ST Link v2 utility works, by itself, but unable to connect to GDB

Hi All, I made a custom board with a STM32F429 and connected a ST LINK v2, with pullups on SWD pins AND the TMS pin. Using the STLINK utility gui as a stand alone, I was able to program the MCU, but it did not start up on it's own. As a newbie to Atollic, I started an embedded project and uploaded a...

Go to advanced search